Luxusní bramborové placky se škvarky podle Jana Punčocháře: Vláčnou a křupavou dobrotu zvládne podle videa každý
Tajný trik šéfkuchařů na šťavnatý řízek: Díky jednoduchému kroku se pokaždé povede a maso bude krásně měkké
alokinka uvařila 1. 4. 2014 16:20 "RYBNÍČEK" Vepřová játra na slanině 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jednoduché svatomartinské rohlíčky z tvarohového těsta vydrží dlouho vláčné a úžasnou křehkost jim dodá máslo
19 foto Remoska: Nezničitelná přenosná trouba stávala kdysi 180 Kčs a funguje dodnes. Špekáčky z ní jsou nepřekonatelné, říká chalupář z Rychleb
Perfektní křenovou omáčku zvládne i kuchařský amatér: Důležitá je kvalitní smetana a spousta řízného křenu