"RYBNÍČEK" Vepřová játra na slanině

Suroviny

500g vepřových jater
cca 150 g anglické slaniny (já měla oravskou)
snítka rozmarýnu
dvě cibule střední
sušený česnek, pepř, sůl (masox)
tmavá jíška dle potřeby

Postup přípravy receptu

  1. Na pánvi si orestujeme nakrájenou slaninu s cibulí na půlkolečka. Když máme cibuli zlatavou přidáme nakrájené játra a opepříme.

  2. Znova orestujeme do barvičky, přidáme nasekaný rozmarýn a sušený česnek, zamícháme a podlijeme. Dusíme do měkka.

  3. Dosolíme nebo přidáme masox a zahustíme do požadované hustoty. Servírujeme s bramborovou kaší "rybníček".

Komentáře k receptu "RYBNÍČEK" Vepřová játra na slanině

Tématické fráze: vepřová játra po anglicku vepřová játra na cibulce a slanině játra na cibulce a slanině játra na slanině-láďa hruška játra na slanině laďa hruška vepřová játra anglická vepřová játra láďa hruška játra ve slanině vepřová játra anglická játra na cibulce a slanině s kasi jatra po anglicku játra v rybníčku vepřové játra na slanině vepřová játra na anglické slanině lovecká játra veprova jatra recept vepřová játra na slanině recept vepřová játra na slanině anglická játra na slanině recepty veprova jatra