Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
varilamyskakasicku uvařila 24. 2. 2014 19:30 Rychlá omeletka z hlívy, pórku, červené papriky a kuřecího masa 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 24. 2. 2014 19:30 Rychlá omeletka z hlívy, pórku, červené papriky a kuřecího masa 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 24. 2. 2014 19:03 Rychlá omeletka z hlívy, pórku, červené papriky a kuřecího masa 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 24. 2. 2014 19:03 Rychlá omeletka z hlívy, pórku, červené papriky a kuřecího masa 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ihned měkké perníčky potřebují vejce a správný tuk. Dekor březové kůry, kterým se zdobí, je efektní a úplně jednoduchý
17 foto Hledání nejlepších hranolků v Brně: Překvapila nás chuť i cena, do 80 Kč dostanete hezkou porci s výbornou chutí