Šnečí ocásky na cibulce, smažený tvaroh z raků, zadělávaní drozdi v županu i smažené žáby aneb Podivná jídla 19. století
Rychlý švestkový koláč s mákem a drobenkou je šťavnatý a křupavý. Hotový je do půl hodiny a vydrží dlouho vláčný
Kleopatřin jídelníček od čočky po jehněčí: Co se jedlo v Ptolemaiovském Egyptě a co si dopřávala královna
Renata L uvařila 6. 12. 2019 13:27 Rychlé kuřecí nudličky se zeleninou ve sladkokyselé omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Renata L uvařila 6. 12. 2019 13:27 Rychlé kuřecí nudličky se zeleninou ve sladkokyselé omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 25. 4. 2016 17:24 Rychlé kuřecí nudličky se zeleninou ve sladkokyselé omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 25. 4. 2016 17:24 Rychlé kuřecí nudličky se zeleninou ve sladkokyselé omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Krvavá bába neboli Švajnfest: Krkonošský bramborák ze zabijačky má jednu netradiční přísadu, která jej i zajímavě obarví