Voňavé gnocchi se zelím a slaninou chutnají skvěle, báječně zahřejí a zasytí a hotové jsou do čtvrt hodiny
Farmářka mi prozradila nejlepší způsob uchování česneku. Takhle vydrží i v obýváku v paneláku celou zimu
Retro okénko: Pomazánkové máslo stávalo 5,50 Kčs, ochucené 6 Kčs, dnes už je pod tímto názvem neseženete
Navrmi uvařila 5. 4. 2016 08:58 Rychlé těstoviny se sezamovými semínky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Navrmi uvařila 4. 4. 2016 09:58 Rychlé těstoviny se sezamovými semínky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Navrmi uvařila 4. 4. 2016 09:58 Rychlé těstoviny se sezamovými semínky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Turecký med není jen sladká pouťová dobrota. Skvělý je i na Vánoce. Připravuje se snadno, chce to jen trochu trpělivosti při míchání