Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
KatchaKK uvařila 18. 9. 2021 12:08 Rychlé věnečky či větrníčky z odpalovaného těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
KatchaKK uvařila 18. 9. 2021 12:04 Rychlé věnečky či větrníčky z odpalovaného těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Petra Dvor. uvařila 12. 4. 2021 17:33 Rychlé věnečky či větrníčky z odpalovaného těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 16. 8. 2011 16:42 Rychlé věnečky či větrníčky z odpalovaného těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 16. 8. 2011 16:42 Rychlé věnečky či větrníčky z odpalovaného těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat