Knedlíkový mistr radí, jak na nadýchané kynuté borůvkové knedlíky: S jihočeskou merendou chutnají fantasticky
Kdy a jak sklízet cibuli: Jednoduchý postup, díky kterému vydrží i několik měsíců pevná, šťavnatá a chutná
Co s černým rybízem? Upečte koláčky, zpracujte ho do zavařeniny, do sirupu nebo do omáčky na grilované maso
dvevtroube uvařila 17. 11. 2018 22:01 Sádlové koláčky/sádlovky 0 0 Zobrazit detail Sádlové koláčky/Sádlovky Okomentovat
6 foto Jak na vývar Hurikán podle Dalibora Jandy: Sesbírat pěnu, odstranit tuk, přecedit a přidat brambory, radí zpěvák
Mléko jako domácí postřik proti plísni na rajčatech se hodí hlavně preventivně. Má krátkodobou a omezenou účinnost
Připomeňte si legendární Babicovy hlášky: Mozzarella bez zápachu, japonskej šafrán i tvrdý játro asi nikdy nezestárnou!