Vepřová krkovice s gulášovou šťávou je měkká a šťavnatá, provoněná česnekem a majoránkou a hustá díky chlebové střídce
Jak skladovat čerstvý česnek, aby vydržel celou zimu: Zapomeňte na lednici i omývání, správný postup je jiný
Marie Svarcova uvařila 12. 6. 2016 12:14 Šafránové rizoto s krevetami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 12. 6. 2016 12:14 Šafránové rizoto s krevetami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 12. 6. 2016 12:14 Šafránové rizoto s krevetami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 12. 6. 2016 12:14 Šafránové rizoto s krevetami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 12. 6. 2016 12:14 Šafránové rizoto s krevetami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak uvařit ten nejlepší rýžový nákyp? Správnou rýži s vanilkou vařte v mléce a trochu ji zjemněte smetanou
Náš život s celiakií: Jak jsme hledali bezlepkové jídlo v Polsku. Nakonec vše zachránila pizza ve Štětíně
Polévka z hlívy s medvědím česnekem: Svěží, a přitom vydatná jarní polévka voní česnekem, pikantní chuť jí dá pálivá paprika