Grilovaný hermelín bude luxusní, když ho dobře ochutíte bylinkami a kořením. Stačí mu pár minut, ale ne přímo nad ohněm
Jahody v době květu a nasazování plodů potřebují dostatek vláhy, jemné okopávání a odstřihávání šlahounů a špatných listů
Marie Svarcova uvařila 8. 7. 2018 09:07 Salát s červenou řepou a měkkým kozím sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 8. 7. 2018 09:07 Salát s červenou řepou a měkkým kozím sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 8. 7. 2018 09:07 Salát s červenou řepou a měkkým kozím sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jan Amos Komenský prožil velkou část života v Nizozemsku. Tam měl nejčastěji na talíři luštěninovou kaši a k ní žitný chléb