Prosincový superúplněk zasáhne do našich jídelníčků: Býci půjdou po kvalitě, Lvi budou bojovat s chutěmi, Raci vsadí na polévky
Saskia Burešová je ortodoxní hospodyně: Peču devět druhů cukroví, ale bramborový salát nedělám, říká moderátorka
maris uvařila 20. 1. 2017 11:49 Salátová srdíčka s červenou řepou, jogurtovým přelivem s křenem a ořechy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 20. 1. 2017 11:49 Salátová srdíčka s červenou řepou, jogurtovým přelivem s křenem a ořechy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Řezy Šalamoun: Neuvěřitelné vláčný a nadýchaný dezert voní rumem, božsky chutná a jeho přípravu zvládne i začátečník