Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
spagetka uvařila 4. 7. 2009 10:55 Segedinský guláš z masáků (růžovek) 0 0 Zobrazit detail už se to vaří Okomentovat
spagetka uvařila 4. 7. 2009 10:53 Segedinský guláš z masáků (růžovek) 0 0 Zobrazit detail připravené houby Okomentovat
spagetka uvařila 4. 7. 2009 10:53 Segedinský guláš z masáků (růžovek) 0 0 Zobrazit detail hotovo Okomentovat
21 foto Jak se křtí unikátní kuchařky? Josef Maršálek prozradil, proč má rád bublaninu, Besky přiznala, co jí dopomohlo k vítězství