Nejlepší náplně do lineckého: Marmeláda je klasika, máslové krémy, povidla nebo nutella mu dodají šmrnc a výbornou chuť
Perfektní čokoládová poleva na cukroví: Lesklá, hladká a plná chuti. Naučte se základní postup i smetanovou verzi
jumano uvařil 1. 5. 2020 12:14 Seitan, tužší verze (rostlinné maso z pšeničné bílkoviny) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Co udělat se zelenými rajčaty? Usmažte je, dejte do papírových pytlíků s jablky, nebo je naložte i s kořením
17 foto Borůvkové koláče od finalistky Peče celá země Terezy: Voní máslem, ovocem i rumem, nadchnou skvělou drobenkou
Retro okénko: Sušenky Spekulatius stály 12,50 Kčs, voněly podobě jako perníčky, jen mnohem víc křupaly