Drážďanská štóla, polský bigos i ohnivý punč: Adventní trhy u sousedů lákají na delikatesy i pohádkovou atmosféru
Nejčastější chyby při pečení cukroví: Dejte si pozor, jak vysoko máte plech v troubě i zda nepoužíváte zbytečně horkovzduch
mika59 uvařila 13. 5. 2015 15:53 Sekaná pečená v bránici, plněná játry 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 13. 5. 2015 15:51 Sekaná pečená v bránici, plněná játry 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 13. 5. 2015 15:51 Sekaná pečená v bránici, plněná játry 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 13. 5. 2015 15:49 Sekaná pečená v bránici, plněná játry 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 13. 5. 2015 15:49 Sekaná pečená v bránici, plněná játry 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Co jedla kněžna Ludmila? Kaše z hrachu nebo chleba solený popelem zapíjela vodou a možná i vínem z vlastních vinic
Husitský vojevůdce Jan Žižka jedl během vojenského tažení hlavně sušené maso s tvrdým chlebem, zapíjel to pivem