Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sekaná pečená v bránici, plněná játry

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

mika59 mika59

Snadný

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 45 min

70 min (25 min příprava + 45 min tepelná úprava)

Suroviny pro 6 porcí

6porcí

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 048 kJ /
967 kcal
Bílkoviny121,47 g
Tuky25,49 g
Vláknina13,29 g
Cholesterol 539 mg
Sodík 719 mg
Sůl1,66 g
Sacharidy58,75 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny suroviny na sekanou pořádně smícháme. Krok 2: Na rozprostřenou bránici uhladíme maso a pomažeme hořčicí. Krok 3: Játra rozřízneme po délce na půl a obalíme v grilovacím koření. Krok 4: Uložíme na maso, posypeme nakrájenou kapií a zabalíme. Sekanou vložíme do pekáčku. Krok 5: Pečeme na 180 °C 45 minut.

TIP: Jaké maso vybrat na mletí?

Zveřejněno 13. 5. 2015

Poznámka autorky mika59

Doufám, že slovo bránice nebude nikomu vadit, u nás se tak prodává.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sekaná pečená v bránici, plněná játry

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7k3j

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sekaná pečená v bránici, plněná játry

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7k3j

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

:-)<3:yes::yes: vypadá velmi dobře a určitě tak i chutná :-K

Sekaná naplněná játry a kapií musela být velice chutná:-p:-K I na řezu vypadá moc hezky:-)
Název bránice,nebo vepřová blána se používá i u nás.Také ji mám do zásoby v mrazáku.
Jen nechápu ty rádoby podobné recepty:-?To jen proto,že jsou všechny v bránici:-O:-D

Jana Remkova:Aby sekaná nepraskla, stačí přidat trošíčku solamylu.:-p

Nádherný řez. Já, když mám, taky dávám do bránice, ale i tak se mi někdy stane, že mi sekaná praskne. Syn mi říká, že s tím musím mlátit chvíli o stůl :-D. Tak mlátím, jak šílená :-D U nás se bránici říká taky NEC

Název vadit určitě nebude, dokonce tu už někde podobná je. Taky dělávám, je to výborné:yes:

Tématické fráze:
pecena sekana, branice na sekanou, sekaná s játrou, recept na sekanou plněnou játry, veprove maso plnene mletym masem v branici, sekaná pečená v alobalu, sekana v blane, nec na sekanou, sekaná plněná játrou, plněná sekana v blaně, plněná sekaná v alobalu, krutí sekana plněná jatry, recept na pečenou sekanou v bránici, sekaná s játry, maso pečené v bránici, sekaná pečená, plněná sekaná, sekaná jatrou, recept sekana plnena jatrou, recept na plněnou bránici

Suroviny:
maso, maso hovězí mleté, vejce, cibule, česnek, voda, sůl, pepř mletý, majoránka, strouhanka, rohlík, mléko, bránice, játra krůtí, koření grilovací, hořčice, kapie

Přidat fotografie receptu