Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 048 kJ / 967 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,47 g |
Tuky | 25,49 g |
Vláknina | 13,29 g |
Cholesterol | 539 mg |
Sodík | 719 mg |
Sůl | 1,66 g |
Sacharidy | 58,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sekaná pečená v bránici, plněná játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7k3j
Moje poznámka
Sekaná pečená v bránici, plněná játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7k3j
Nejnovější recepty
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 13 hodinami
Dort Oreo bez vajec
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí yakitori
Přidáno 30. 6. 2025 21:11
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno 30. 6. 2025 21:05
Grilovaná kachní prsa
Přidáno 30. 6. 2025 20:59
Barbecue kuře
Přidáno 30. 6. 2025 20:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
janakrejzarova před 13 hodinami
Brokolicová polévka
Kajkajak před 14 hodinami
Koprová omáčka
radekfiala před 14 hodinami
Cuketové soudky plněné sýrem a šunkou
KrisZaezemi před 14 hodinami
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 16 hodinami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 16 hodinami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 16 hodinami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 17 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 21 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 21 hodinami
Tématické fráze:
pecena sekana,
branice na sekanou,
sekaná s játrou,
recept na sekanou plněnou játry,
veprove maso plnene mletym masem v branici,
sekaná pečená v alobalu,
sekana v blane,
nec na sekanou,
sekaná plněná játrou,
plněná sekana v blaně,
plněná sekaná v alobalu,
krutí sekana plněná jatry,
recept na pečenou sekanou v bránici,
sekaná s játry,
maso pečené v bránici,
sekaná pečená,
plněná sekaná,
sekaná jatrou,
recept sekana plnena jatrou,
recept na plněnou bránici
Suroviny:
maso,
maso hovězí mleté,
vejce,
cibule,
česnek,
voda,
sůl,
pepř mletý,
majoránka,
strouhanka,
rohlík,
mléko,
bránice,
játra krůtí,
koření grilovací,
hořčice,
kapie
Komentáře (6)
Název bránice,nebo vepřová blána se používá i u nás.Také ji mám do zásoby v mrazáku.
Jen nechápu ty rádoby podobné recepty