Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sekaná pečená v bránici, plněná játry

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 5. 2015 17:49

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 687 kJ / 881 kcal
Bílkoviny114,92 g
Tuky27,49 g
Vláknina4,60 g
Cholesterol 614 mg
Sodík 701 mg
Sůl1,66 g
Sacharidy41,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Doufám, že slovo bránice nebude nikomu vadit, u nás se tak prodává.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Anna Kocikova

14. 5. 2015 18:02

Sekaná naplněná játry a kapií musela být velice chutná:-p:-K I na řezu vypadá moc hezky:-)
Název bránice,nebo vepřová blána se používá i u nás.Také ji mám do zásoby v mrazáku.
Jen nechápu ty rádoby podobné recepty:-?To jen proto,že jsou všechny v bránici:-O:-D

Dagmara

14. 5. 2015 00:58

Jana Remkova:Aby sekaná nepraskla, stačí přidat trošíčku solamylu.:-p

JanaDorazinova

13. 5. 2015 23:05

Nádherný řez. Já, když mám, taky dávám do bránice, ale i tak se mi někdy stane, že mi sekaná praskne. Syn mi říká, že s tím musím mlátit chvíli o stůl :-D. Tak mlátím, jak šílená :-D U nás se bránici říká taky NEC

cathleen

13. 5. 2015 17:53

Název vadit určitě nebude, dokonce tu už někde podobná je. Taky dělávám, je to výborné:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pecena sekana branice na sekanou sekaná s játrou recept na sekanou plněnou játry veprove maso plnene mletym masem v branici sekaná pečená v alobalu sekana v blane nec na sekanou sekaná plněná játrou plněná sekana v blaně plněná sekaná v alobalu krutí sekana plněná jatry recept na pečenou sekanou v bránici sekaná s játry maso pečené v bránici sekaná pečená plněná sekaná sekaná jatrou recept sekana plnena jatrou recept na plněnou bránici

Suroviny: maso vepřové mleté, maso hovězí mleté, vejce, cibule, česnek, voda, sůl, pepř, majoránka, strouhanka, rohlík, mléko, bránice, játra krůtí, koření grilovací, hořčice, kapie

TopRecepty.cz

Sekaná pečená v bránici, plněná játry

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7k3j