Tiramisu: Recept na pravou italskou dobrotu není složitý. Vsaďte na kvalitní suroviny a nechte dezert odležet přes noc
Jahody vydrží v mrazáku až rok, v nejlepší kondici ale maximálně osm měsíců. Správné zamrazení má svá pravidla
Viola Těšínská: Manželka Václava III. byla skromná, z domova byla zvyklá na zelí, čočku a kaši z prosa, maso jen výjimečně
Vaclav Fronek uvařil 23. 4. 2009 06:34 Selská zelnice 0 0 Zobrazit detail Naše "Selská zelnice" se smetanou a šťouchanými brambory Okomentovat
Deset tipů na ten nejlepší dýňový koláč: Těsto je dobré předpéct, náplň bude chutnější a jemnější, když se odleží v lednici
Chutě antického Řecka: Den začínali chlebem namočeným ve víně nebo speciálními palačinkami, které bychom dnes asi nepozřeli