Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Jaký špenát můžeme vysazovat v létě? Aby zůstal křehký a šťavnatý, je třeba vybrat správnou odrůdu a věnovat trochu času péči
Nenáročná svíčková i pro začátečníky: Zkraťte si čas přípravy hotovou mraženou zeleninou a další osvědčené vychytávky
Mydoma uvařila 23. 2. 2025 18:29 Skvělá rýže po asijsku - jednoduše a bez rýžovaru 1 0 Zobrazit detail Takto nějak má vypadat kvalitně uvařená rýže Okomentovat
Jak využít levanduli v kuchyni: Dejte ji do provensálského koření, připravte sirup nebo ji využijte do pečení
Jak na originální Waldorfský salát? Stačí jen řapíkatý celer, jablka, ořechy a majonéza a při správném postupu vznikne delikatesa
7 foto „Je to piplačka, ale stojí to za to,“ říkají o výrobě „kresleného dortu“ cartoon cake amatérské, ale velmi šikovné cukrářky