Jak na domácí pařížský salát podle ČSN: Oblíbený majonézový salát připravíte levně za pár minut. Chutná jako kdysi
Vepřová pečeně po frankfurtsku: Nepeče se, ale dusí. S tímto postupem bude maso šťavnaté a omáčka silná a lahodná
Svatomartinská husa jako z Lokálu: Šťavnatá a křupavá je díky dvojímu pečení, prozrazuje šéfkuchař Václav Kouba
Merylas uvařila 29. 9. 2019 08:01 Slané buchty se škvarkovou náplní z chlebíčkové formy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Merylas uvařila 29. 9. 2019 08:01 Slané buchty se škvarkovou náplní z chlebíčkové formy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Merylas uvařila 29. 9. 2019 08:01 Slané buchty se škvarkovou náplní z chlebíčkové formy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
30 foto Velikonoční nádivka podle Pavla Berkyho: Voní kopřivami i česnekem, navíc je nadýchaná a vláčná
Měsíčky z kakaového těsta s rumovou polevou jsou krásně vláčné, mají výrazné aroma a stačí je připravit týden před Vánoci