Vyzkoušeli jste už malinové včelí úly? Příprava není o nic složitější než u klasiky, chuť je ovšem naprosto božská
Sezona pečených kaštanů je tu: S pár fígly je příprava snadná a vychutnáte si je horké, s pečeným kuřetem i v roládě
Tvarohová vánoční štóla: Jednodušší verze německé kynuté klasiky má výraznější chuť a vůni a vydrží déle vláčná
Miquel uvařil 23. 9. 2017 08:22 Slaný cuketový koláč s bazalkou (cukeťák, nákyp) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Valis uvařila 24. 7. 2017 13:41 Slaný cuketový koláč s bazalkou (cukeťák, nákyp) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Viktorie77 uvařila 30. 6. 2016 12:32 Slaný cuketový koláč s bazalkou (cukeťák, nákyp) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Viktorie77 uvařila 30. 6. 2016 12:27 Slaný cuketový koláč s bazalkou (cukeťák, nákyp) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Miquel uvařil 20. 2. 2015 13:53 Slaný cuketový koláč s bazalkou (cukeťák, nákyp) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Miquel uvařil 11. 3. 2014 15:58 Slaný cuketový koláč s bazalkou (cukeťák, nákyp) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pět moučníků, na kterých si pochutnáváme tisíce let: Palačinky jedl už „ledový muž“ Ötzi a cheescake pekli staří Řekové
Celerový salát na chlebíčky: Celerem rozhodně nešetřete, chuť kromě majonézy a cibule doladí ještě jedna ingredience