Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
JanaDorazinova uvařila 14. 9. 2016 10:39 Smažená hlíva v kukuřičném těstíčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
9 foto Vítězka Peče celá země Martina pokřtila svoji kuchařku: Tekly slzy štěstí, bouchalo šampaňské a ochutnávaly se trubičky s nivou
Pochoutkový salát podle ČSN: Retro klasika je levná a snadná na přípravu, navíc stále potěší svou jedinečnou chutí
Škvarky z bedel připravíte za chvilku: Milovníci hub ocení aroma i chuť, nadšení budou i příznivci originálu ze sádla