Jak na tradiční retro okurkový salát? Díky správnému poměru octa a cukru je s touto zálivkou dokonalý
Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Foxinka uvařila 27. 11. 2020 04:52 Smetanové brambory pod pokličkou z krkovice 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Foxinka uvařila 27. 11. 2020 04:52 Smetanové brambory pod pokličkou z krkovice 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Polévka z hlívy s medvědím česnekem: Svěží, a přitom vydatná jarní polévka voní česnekem, pikantní chuť jí dá pálivá paprika
Tradiční oukrop podle Sandtnerové je velmi skromný pokrm, ale chutná dobře a takhle snadno se připravuje