Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
Iriska uvařil 12. 10. 2009 15:18 Smetanové maso s houbami 0 0 Zobrazit detail ... máme hotovo Okomentovat
Iriska uvařil 12. 10. 2009 15:18 Smetanové maso s houbami 0 0 Zobrazit detail Připraveno k pečení Okomentovat
Iriska uvařil 12. 10. 2009 15:18 Smetanové maso s houbami 0 0 Zobrazit detail A stačí už jen podávat Okomentovat
Jak na domácí kečup: Dokonalý je z pečených rajčat se skořicí a třtinovým cukrem. Podle našeho receptu jej zvládnete taky
7 foto Holka u plotny radí: Retro jablečný dort s pudinkem a piškoty nedá moc práce, ale chutná skvěle. Recept je jednoduchý
Sedm nejlepších pomazánek pro rychlé večeře: Legendární vajíčková klasika, ale také liptovská s ančovičkami a kapary