První republika s Kristinou: Luxusní sýrový koláč jen z 5 surovin je hotový raz dva, nestojí jmění a chutná všem
Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Martina68 uvařila 23. 6. 2024 17:29 Smoothie z červené řepy a řapíkatého celeru 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Martina68 uvařila 23. 6. 2024 17:29 Smoothie z červené řepy a řapíkatého celeru 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Položit příbor rovnou na stůl je ta nejodpudivější varianta, říká Ladislav Špaček a radí, jak se bránit dalším hrůzám v restauracích