Vepřová krkovice s gulášovou šťávou je měkká a šťavnatá, provoněná česnekem a majoránkou a hustá díky chlebové střídce
Jak skladovat čerstvý česnek, aby vydržel celou zimu: Zapomeňte na lednici i omývání, správný postup je jiný
petram uvařila 21. 11. 2014 07:03 Sojové boby s listovým špenátem a žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 21. 11. 2014 07:03 Sojové boby s listovým špenátem a žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 21. 11. 2014 07:02 Sojové boby s listovým špenátem a žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
55 foto Národní kolo kuchařské „olympiády“ Bocuse d'Or má svého vítěze. V bouřící „hokejové“ atmosféře vyhrál Dominik Unčovský