Judita Durynská: Matka Přemysla Otakara I. nejraději popíjela minerální vodu z Teplic a možná i díky tomu se dožila vysokého věku
Chalupářská játra: Vychutnejte si měkká a šťavnatá játra se zeleninovou směsí, stačí dodržovat ověřené rady a tipy
Vojtěch Vrtiška ukázal, jak na základní žloutkový krém: Krásně voní vanilkou a jeho snadnou přípravu zvládne úplně každý
zizala uvařila 5. 4. 2012 05:11 Špaldové noky se zelím a "slaninou" 0 0 Zobrazit detail Těsto na nočky Okomentovat
Retro okénko: Kokosový suk z pouti stával 1 Kčs, dnes za něj na Matějské dáte 60 Kč, ale připravit se dá snadno i doma
Malá útrata nebo nedostatečné spropitné, důvody, proč vás do některých restaurací v Saint-Tropez nepustí