Frgálová buchta na plech: Hrnkový koláč s mákem, tvarohem a povidly chutná výborně a příprava je překvapivě snadná
Eliška Rejčka: Manželka Václava II. byla z Polska zvyklá na uzené ryby a plněné pirohy, v Čechách jedla zvěřinu a labutě
Foodblogerka Češka z Česka prozradila, jak na jedinečné mrkvance: Lidé by neměli přehlížet české skvosty, říká
petram uvařila 6. 8. 2013 05:43 Špenátový koláč bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 6. 8. 2013 05:43 Špenátový koláč bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Dokonalý guláš jako na zabijačce připravíte i doma. Víte, proč do něj nedávat papriku a čím správně guláš zahustit?