7 tipů jak na perfektní bramboráky: Nejdůležitější je vybrat správný druh brambor a dostatečně těsto ochutit
Umíte dobře osmažit cibuli? Způsob záleží na jejím dalším použití. Podle našeho přehledu neuděláte chybu
Rychlé kefírové lívanečky nepotřebují kynout. Jsou hned hotové a lahodné tak, že zmizí dřív, než dopečete poslední
yanull uvařila 18. 11. 2020 09:33 "Špikovaný" sladký koláč 0 0 Zobrazit detail nakynuté těsto Okomentovat
yanull uvařila 18. 11. 2020 09:33 "Špikovaný" sladký koláč 0 0 Zobrazit detail prošpikovaný a posypaný Okomentovat
yanull uvařila 18. 11. 2020 09:33 "Špikovaný" sladký koláč 0 0 Zobrazit detail vytažený z trouby Okomentovat
Zabijačkové knedlíky jako netradiční masopustní specialita: Vynikající jsou plněné jelitem i jitrnicí