Cuketové zelí podle Těhotnýho kuchaře: Zavařte si přerostlé cukety, radí, v zimě z nich připravíte luxusní přílohu k masu
Houby v sádle: Jednoduchý způsob, jak uchovat úlovky z lesa po celý rok. Dodají vůni a chuť všem houbovým pokrmům
Kdo je influencer Tady svačinář? Vyučený kuchař snadnými recepty i fiktivními strýčky a tetičkami baví internet
Pawla uvařila 9. 10. 2010 15:28 Steak z tuňáka s rajčaty a paprikovými bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pawla uvařila 9. 10. 2010 15:28 Steak z tuňáka s rajčaty a paprikovými bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pawla uvařila 9. 10. 2010 15:28 Steak z tuňáka s rajčaty a paprikovými bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Turecký sultán Mehmed jedl jen dvakrát denně, ale miloval dušené jehněčí s medem podle tohoto receptu