uvařila 14. 4. 2011 11:59
hotový pokrm můžeme přizdobit lístky bazalky,osmaženými proužky slaniny a brambory posypat nasekanou bazalkou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 4. 2011 11:59
hotový pokrm můžeme přizdobit lístky bazalky,osmaženými proužky slaniny a brambory posypat nasekanou bazalkou
uvařila 14. 4. 2011 11:57
do připravené omáčky vložíme nazpět osmažené ryby a 10minut za občasného promíchání povaříme na mírném plameni
uvařila 14. 4. 2011 11:56
do výpeku po rybě dáme orestovat na 1minutu část nasekané bazalky,pak přidáme mouku,trošku zasmažíme a pokračujeme,jak je uvedeno v postupu
uvařila 14. 4. 2011 11:54
rybu osmažíme z obou stran po 5minutách a vyndáme bokem
uvařila 14. 4. 2011 11:52
v plátku ryby uděláme proti sobě dírky a protáhneme připravenou slaninou
uvařila 14. 4. 2011 11:51
část použitých surovin
uvařila 13. 4. 2011 15:50
podáváme s bramborem
uvařila 13. 4. 2011 15:50
Štikozubec(mořská štika)v bazalkovo-rajčatové peřince