Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
tejaja uvařila 2. 3. 2021 21:23 Sumeček africký na zelenině s houbami shimeji 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 2. 3. 2021 21:23 Sumeček africký na zelenině s houbami shimeji 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 2. 3. 2021 21:23 Sumeček africký na zelenině s houbami shimeji 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
13 foto Vyzkoušeli jsme, jak nejlépe skladovat brambory: Za dva týdny se ukázalo, zda je lepší jutový pytlík nebo běžná spížírna