Sumeček africký na zelenině s houbami shimeji

Suroviny

600 g sumečka afrického (filety)
300 g fazolek
1 červená paprika
250 g hrášku
200 g hub shimeji
olej
hladká mouka
mletá paprika
pepř
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Na horúcom oleji opražíme narezané fazuľky. Pridáme huby, opäť orestujeme a podlejeme 1 lyžicou vody. Osolíme, okoreníme a 10 minút podusíme.

  2. Vložíme na kocky nakrájanú papriku a hrášok a ešte 5 min pražíme.

  3. Filety osolíme a obalíme v zmesi múky a papriky. Na inej panvici na oleji opekáme z oboch strán.

  4. Na taniere dáme zeleninu a navrch uložíme rybu.

Poznámka od kuchařky

Namiesto sumčeka môžeme samozrejme použiť filety z akejkoľvek inej ryby.

Komentáře k receptu Sumeček africký na zelenině s houbami shimeji

K receptu nejsou žádné komentáře.