Hell's Kitchen zná své „zaměstnance“: O miliony a práci u Jana Punčocháře se poperou kuchař, účetní, floristka i ajťák
Šnečí ocásky na cibulce, smažený tvaroh z raků, zadělávaní drozdi v županu i smažené žáby aneb Podivná jídla 19. století
Rychlý švestkový koláč s mákem a drobenkou je šťavnatý a křupavý. Hotový je do půl hodiny a vydrží dlouho vláčný
maruska.humlova uvařila 29. 12. 2008 09:25 Svatební dort podkova 0 0 Zobrazit detail Svatební dort podkova Okomentovat
13 foto Uzenář David Plzák radí, jak správně připravit škvarky: Důležitý je výběr sádla, správný hrnec i trpělivost, říká
Španělsko na talíři: Pravá rýžová paella potřebuje špetku šafránu a rajčata. Co do ní naopak nikdy nedávat?