Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
MiskaM uvařila 13. 1. 2018 16:00 Telecí na šťávě a kapiemi a česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
MiskaM uvařila 13. 1. 2018 16:00 Telecí na šťávě a kapiemi a česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Mrkvový flan je nadýchaný, dokonale vláčný a jemný nákyp, který efektně vypadá, luxusně chutná, a přitom je levný a rychlý
Havelské posvícení provoní malé ořechové koláčky. Pečené podle původního staročeského receptu chutnají božsky