

Telecí na šťávě a kapiemi a česnekem
Suroviny
- 5 plátků telecího masa
- olej
- 3 stroužky česneku
- asi tak lžíce kapie
- voda na podlití
- 1 lžíce kečupu
- worschestrová omáčka
- Knorr bohatá šťáva na tmavá masa
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
Na rozpálenou pánev dáme olej a do něj dáme plátky masa, které jsme opepřili a osolili.
Maso opékáme s obou stran dokud se nezatáhne. Pak ho podlijeme vodou a necháme dusit, asi tak hodinu. Do šťávy s masem můžeme přidat česnek a trochu promíchat.
Poté po nějaké chvilce přidáme kapie a worchestrovou omáčku a dále dusíme, můžeme ještě dolít vodu, abychom měli dost šťávy.
Na konci dušení přidáme kečup, dochutíme Knorr bujonem a ještě chvíli povaříme.
Poznámka od kuchařky
Můžeme podávat s bramborem, ale i s rýží, jak kdo má rád, já zvolila brambory.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Telecí na šťávě a kapiemi a česnekem
K receptu nejsou žádné komentáře.