Telecí na šťávě a kapiemi a česnekem

Hovězí maso Doba přípravy: 1,5 hodiny 0 názorů

Hovězí maso Doba přípravy: 1,5 hodiny 0 názorů

Suroviny

5 plátků telecího masa
olej
3 stroužky česneku
asi tak lžíce kapie
voda na podlití
1 lžíce kečupu
worschestrová omáčka
Knorr bohatá šťáva na tmavá masa
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Na rozpálenou pánev dáme olej a do něj dáme plátky masa, které jsme opepřili a osolili.

  2. Maso opékáme s obou stran dokud se nezatáhne. Pak ho podlijeme vodou a necháme dusit, asi tak hodinu. Do šťávy s masem můžeme přidat česnek a trochu promíchat.

  3. Poté po nějaké chvilce přidáme kapie a worchestrovou omáčku a dále dusíme, můžeme ještě dolít vodu, abychom měli dost šťávy.

  4. Na konci dušení přidáme kečup, dochutíme Knorr bujonem a ještě chvíli povaříme.

Poznámka od kuchařky

Můžeme podávat s bramborem, ale i s rýží, jak kdo má rád, já zvolila brambory.

Komentáře k receptu Telecí na šťávě a kapiemi a česnekem

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: telecí na štávě telecí ve vlastní šťávě telecí na šťávě recepty s kapiemi teleci.na stave telecí maso na šťávě teleci šťáva