Řízky smažené v dvojobalu: Vynechat jednu surovinu ze tří se někdy vyplatí a řízky jsou mnohem křupavější
Jak připravit vždy křupavé domácí hranolky: Úspěch tkví v úpravě brambor a přidání jedné běžné kuchyňské přísady
Jak ohřát bramborovou kaši, aby zůstala krémová? Tyto čtyři způsoby vedou k lahodné příloze s minimem úsilí
monikavd uvařila 7. 3. 2019 13:55 Teplý čokoládový dortík (Fondant au chocolat) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
monikavd uvařila 11. 8. 2015 12:37 Teplý čokoládový dortík (Fondant au chocolat) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
monikavd uvařila 11. 8. 2015 12:35 Teplý čokoládový dortík (Fondant au chocolat) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
14 foto Lucie Borhyová má doma vždy navařeno: Nejraději připravuje moravského vrabce se špenátem, na pečené kuře používá fígl
15 foto ROZHOVOR: Nepřišla jsem budovat kariéru, říká Kristína Nemčková, která odchází z nejlepší restaurace na světě
Květák s červenou řepou, fazolkami a vejcem s brokolicovo-rajčatovo-žampionovou směsí Recept ještě nebyl hodnocen 4,4 Lucie95