Kvíz: Které houby patří do guláše, omáček a na smažení? Otestujte si, zda znáte jejich správné použití v kuchyni
Hořčicové řízky z krkovice jsou báječně šťavnaté a křupavé. Výtečně s nimi ladí bramborový salát s domácí majonézou
Paštika z pečené hlívy podle Adély: Pochoutka, která vyhrála Foodblog roku, voní houbami, česnekem a bylinkami
monikavd uvařila 7. 3. 2019 13:55 Teplý čokoládový dortík (Fondant au chocolat) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
monikavd uvařila 11. 8. 2015 12:37 Teplý čokoládový dortík (Fondant au chocolat) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
monikavd uvařila 11. 8. 2015 12:35 Teplý čokoládový dortík (Fondant au chocolat) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hornickej knedlík ve vajíčku podle Adama Runduse. Připravený jako sendvič se šunkou a okurkami chutná skvěle
Grenadýr z jednoho pekáčku: Jednoduché jídlo se dá přichystat i ze zbytků, stačí pár ingrediencí a na stole je voňavá dobrota