Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čtverečky z kapra v bílkové tempuře s pečenými bramborami

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min

20 min (20 min příprava)

31. 10. 2013 10:50

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 516 kJ / 362 kcal
Bílkoviny9,40 g
Tuky7,92 g
Vláknina3,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 143 mg
Sůl0,26 g
Sacharidy61,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Cuketa (i kapr) obalená ve škrobu a následně v ušlehaném bílku si zachovají svoji šťavnatost a při smažení neprskají.

Tempura je technika namáčení ryb a zeleniny do těsta a smažení je.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

rozmarynaH

3. 11. 2013 09:57

Nikina:Niky vyzkoušej, je to moc chutné a pikantní. Díky za bod:-K i milý komentář:-K:-K

Nikina

3. 11. 2013 08:56

Nádhera! :yes: Nevlastní otec má kaprů plný rybník a vždycky mi je cpe a já je nechci :-D Teď už vím, co s tou rybkou ;-)

rozmarynaH

1. 11. 2013 14:00

Ještě jednou všem děkuji za milé komentáře:-K:-K:-K

rebeka

1. 11. 2013 13:37

krásný recept, aranžmá i foto:yes::yes::yes: klobouk dolů:-);-):-K

zizala

31. 10. 2013 19:41

Krásně naservírováno :yes::-*

rozmarynaH

31. 10. 2013 19:21

magdalenka: Tvoje slova mi skutečně těší:-*, profík jsem v jiném oboru, ale focení je moje velká vášeň. Díky:-K
Danielko, i tobě děkuji:-K

danielle72

31. 10. 2013 18:51

Absolutně nádherné, smekám, vážně krása :yes:;-):-p:-*

magdalenka

31. 10. 2013 18:47

rozmarynaH:Nuž, ja si tieto fotky pozerám neviem koľkátykrát...sú ako od profíka!

rozmarynaH

31. 10. 2013 18:43

Magdalenka díky:-K, Ivulinka, tobě také díky:-K, hosta díky:-K
Kapr v zemích Českých není moc in, ale já ho mám ráda celoročně a takto upravený je velmi chutný

hosta

31. 10. 2013 18:23

Moc krásný recept, foto jen podtrhuje tu lákavou dobrotu:yes:

ivulinka

31. 10. 2013 18:13

Krásný recept s fotkou plnou pestrých barev:yes:

rozmarynaH

31. 10. 2013 18:08

Simona Kucerova díky:-K,varilamyskakasicku díky:-K

magdalenka

31. 10. 2013 18:07

Marcelka, úžasné! Precízny popis, nádherné foto. :yes:

varilamyskakasicku

31. 10. 2013 17:08

Marcelko, nádhera:-p:yes:

rozmarynaH

31. 10. 2013 16:13

suslajda: Hani, vyzkoušej. Kapr je mnohem chutnější, než v trojobalu. Díky:-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: horkovzdušna friteza recepty recepty pro horkovzdušnou fritézu recepty na horkovzdusnou fritezu recepty na vaření v horkovzdušné fritéze recepty horkovzdušná fritéza vaření v horkovzdušné fritéze recepty do horkovzdušné fritézy kapr ve fritéze treska v tempuře ryba v tempuře recepty z horkovzdušné fritézy recepty pro horkovzdušná fritéza recepty pro fritezy recepty v horkovzdušná fritéza recepty pro horkovzdusne fritezy kapr v horkovzdušné fritéze horkovzdušná fritéza smažený sýr smažený sýr z horkovzdušné fritézy rybí polévka z kapra domácí zavináče

Suroviny: kapr, škrob bramborový, sůl, citron, paprika sušená uzená, koření, bílek, led, cuketa, brambory, olej olivový, olej řepkový, krém balsamico

TopRecepty.cz

Čtverečky z kapra v bílkové tempuře s pečenými bramborami

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wxXz