Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Jaký špenát můžeme vysazovat v létě? Aby zůstal křehký a šťavnatý, je třeba vybrat správnou odrůdu a věnovat trochu času péči
Nenáročná svíčková i pro začátečníky: Zkraťte si čas přípravy hotovou mraženou zeleninou a další osvědčené vychytávky
mika59 uvařila 23. 10. 2017 12:34 Těstovinový salát se zelím a fazolemi 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 23. 10. 2017 12:34 Těstovinový salát se zelím a fazolemi 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pět kroků k dokonalé houbové omáčce: Krémovou konzistenci zajistí smetana ke šlehání, o vynikající chuť se postarají hříbky