Jídelníček českých dělníků 19. století: Chleba ráno i v poledne, večer brambory na mnoho způsobů, jedli se vrabci a vrány
Plněné papriky podle Jana Punčocháře: Kombinace skvělého masa, božské omáčky a poctivého knedlíku nadchne každého
Učitelka hudby se zbláznila do kuchtění. Vytváří domácí zmrzliny a se svou kanapkou vyhrála i v soutěži Food blog roku
JanaDorazinova uvařila 14. 5. 2015 11:03 Těstoviny s kapustou, s chilli a citronem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 12. 4. 2015 16:47 Těstoviny s kapustou, s chilli a citronem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 12. 4. 2015 16:47 Těstoviny s kapustou, s chilli a citronem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat