Krupičková polévka: Výborná je se zeleninovým vývarem a osmaženou zeleninou. Krupici důkladně provaříme
Moravský vrabec trochu jinak: Bílé víno zvýrazní chuť i vůni, díky papiňáku se maso rozpadá a na stole je za půl hodiny
lenka-k uvařila 23. 1. 2018 11:58 Těstoviny s kuřecím, houbami a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
lenka-k uvařila 23. 1. 2018 11:58 Těstoviny s kuřecím, houbami a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
lenka-k uvařila 23. 1. 2018 11:58 Těstoviny s kuřecím, houbami a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
14 foto Zvážili jsme, kolik masa vám doma zbyde po vykostění: Z kuřete půlka, z bůčku jen třetina, ale dobře jsou na tom ryby!