Ovocné péřové knedlíky: Nadýchané a lehoučké těsto snadno připravíte v domácí pekárně, dobře to ale zvládnete i bez ní
Připravili jsme netradiční chleba ve vajíčku z horkovzdušné fritézy: Minimum práce, skvělá chuť a zcela bez tuku
Fantastický mechový dort s kopřivami podle cukrářky Hanky z Poděbrad: Je bez mouky i cukru, ale chutná božsky
Marie Svarcova uvařila 2. 11. 2024 07:23 Tilápie na přepuštěném másle a bylinkách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 2. 11. 2024 07:23 Tilápie na přepuštěném másle a bylinkách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně