Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
cathleen uvařila 25. 10. 2017 17:42 Toustová zeleninová směs s hlívou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 25. 10. 2017 17:42 Toustová zeleninová směs s hlívou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 25. 10. 2017 17:42 Toustová zeleninová směs s hlívou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Voňavé bylinkové brambory s krkovičkou: Šťavnaté maso s přílohou z jednoho pekáče okouzlí bohatou chutí a snadnou přípravou
Josef Maršálek „dopekl“ i dotančil ve StarDance. Tohle v závěrečné řeči slavný cukrář vzkázal všem divákům