Čočka na kyselo podle kuchařské legendy Viléma Vrabce: Voní tymiánem i citronem a takto připravená zachutná všem
Vynikající brokolicové karbanátky: Snadný recept a pečení v horkovzdušné fritéze usnadní přípravu skvělého jídla
Játra na grilu jsou vynikající, když je dvě hodiny předem naložíte do grilovací směsi. Pak jim stačí chvilka na roštu
Josef Lerch uvařil 11. 4. 2015 18:05 Tvarohové mraky od hajné ze „Šlajfu“ 0 0 Zobrazit detail Tvarohové mraky od hajné ze „Šlajfu“ Okomentovat
Josef Lerch uvařil 11. 4. 2015 18:05 Tvarohové mraky od hajné ze „Šlajfu“ 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
6 foto Jak vypadal novoroční oběd v Lánech? Podávala se svíčková, tradičně netradiční čočka i speciální palačinky
Míša pohár: Nepečený tvarohový dezert se zakysanou smetanou, medem a jemnou čokoládovou polevou se rozplývá na jazyku
Jakou mouku použít do perníčků: Původně do nich patřila žitná, jiná je ale vhodnější a zajistí, aby na nich lépe držela poleva