Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Lucie95 uvařila 12. 8. 2013 20:15 Tvarůžková omeleta se zeleninou a tofu 0 0 Zobrazit detail Omeleta s tvarůžky- Okomentovat
Lucie95 uvařila 12. 8. 2013 20:15 Tvarůžková omeleta se zeleninou a tofu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Sladká podzimní trojka: Bramborové placky plněné švestkami a sypané mákem nádherně voní a nejlepší jsou ještě teplé