Kleopatřin jídelníček od čočky po jehněčí: Co se jedlo v Ptolemaiovském Egyptě a co si dopřávala královna
Hřiby, křemenáče, kozáky, lišky, smrže či bedly se perfektní hodí na sušení. Podle těchto pravidel vydrží až do příští sezony
Prázdniny u babičky: Nejlepší bramborové placky připravíte za chvíli. Nezapomeňte ale na sádlo, i když je smažíte nasucho
Petra Dvor. uvařila 20. 1. 2021 17:28 Uzená zelňačka bez klobásy a bez mouky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 24. 10. 2020 12:27 Uzená zelňačka bez klobásy a bez mouky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 24. 10. 2020 12:27 Uzená zelňačka bez klobásy a bez mouky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
15 foto Luxusní tvarohové knedlíky s jahodami podle J. Maršálka: Důležitý je výběr mouky i sladkost ovoce, připomíná slavný cukrář