Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky: Pro lehoučkou a nadýchanou dobrotu musí těsto vykynout do dvojnásobku objemu
Tradiční brynzové halušky podle Pavla Berkyho: Díky jednomu triku budou krásně krémové, s křupavými škvarky na povrchu
katyvypl uvařil 9. 12. 2013 10:02 Valašský frgál, ale z podkrušnohoří 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
katyvypl uvařil 31. 10. 2013 13:08 Valašský frgál, ale z podkrušnohoří 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
6 foto Čaj o páté? Kořeněné sušenky podle Josefa Maršálka voní skořicí a s krémem z bílé čokolády chutnají božsky
Holka u plotny vaří: Nastavovaná bramborová kaše s ječnými krupkami voní osmaženou cibulkou a skvěle zasytí