Valašský frgál, ale z podkrušnohoří
Suroviny
Porce: 24 kousků (3 koláče)
Nutriční hodnoty
Energie | 19 987 kJ / 4 777 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,51 g |
Tuky | 229,58 g |
Vláknina | 19,60 g |
Cholesterol | 1,28 g |
Sodík | 161 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 585,45 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept mám z časopisu, už nevím jeho název, ale to je snad jedno, hlavně, že je dobrý a nám moc chutnal. Hned po upečení byl křehoučký. Prostě jsem nevydržela a ještě skoro teplý nakrojila. Do druhého dne možná i zvlhne a bude měkký. Pokud zbyde.
Já jsem na udělání těsta použila domácí pekárnu. Postup je ten, že nejdříve dáte tekuté suroviny a nakonec zbytek a nastavíte program těsto. Jo a ještě jsem zapomněla, přidala jsem do té marmelády kapku rumu pro chuť.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 8. 2017 12:54
9. 12. 2013 15:34
9. 12. 2013 12:04
31. 10. 2013 23:31
31. 10. 2013 23:31
31. 10. 2013 15:07
26. 6. 2012 17:42
26. 6. 2012 12:34
26. 6. 2012 10:07
26. 6. 2012 07:27
26. 6. 2012 00:18
25. 6. 2012 23:51
25. 6. 2012 23:43
25. 6. 2012 23:11
25. 6. 2012 22:47
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Srdíčka s rajčaty a paprikou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 22 minutami
Škvarková pomazánka s Kunovjankou
Přidáno před 4 hodinami
Křepelky sous - vide s pečenou zeleninou a jogurtovým dipem
Přidáno před 15 hodinami
Mrkvová polévka s chilli
Přidáno před 15 hodinami
Zdravý barevný kuskus
Přidáno před 18 hodinami
Kokosová bábovka
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krakonošův mazanec
Hahan uvařila před 1 minutou
Ajveniny mexické fazole
Hahan uvařila před 1 minutou
Kávová zrna
alenavanesabubenikova uvařil před 11 minutami
Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou
PetraCy uvařila před 24 minutami
Koláč s rebarborou a tvarohem
Majopi uvařila před 29 minutami
Palačinky s džemem
Majopi uvařila před 31 minutami
Kynuté těsto na štrúdl
jully-vali uvařila před 1 hodinou
Cuketový perník
Sinned uvařil před 1 hodinou
Smetanové vepřové ragú
Radim360 uvařila před 1 hodinou
Květáková podzimní polévka
TerezaD uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak vytvořit moučník, ve kterém se po nakousnutí objeví srdce? Originální sladkou dobrotu plnou lásky zvládnete s námi i vy
Věnec mrváň z kynutého těsta se dříve pekl ke všem svátečním příležitostem. Voní ořechy a rozinkami a vrátí nás do minulosti
Vyzkoušeli jsme proslulý smažák v restauraci Tomáše Hanáka: Zastávka Nižbor má své kouzlo, skvělé jídlo i chybičku
Další recepty
Tématické fráze: domácí frgál valašský frgál z domácí pekárny recept domací frgál frgal z domaci pekarny jednoduchý frgál drobenka na frgál ořechový frgál recept na pravý valašský frgál ořechový frgál recept dobry frgal domácí frgál recept frgál recept těsto na frgál valašský frgál ořechový recept frgal ořechovy recept valašský frgál recept na dobrý frgál frgal frgály recept valašský frgál ořechový
Suroviny: mléko, droždí, mouka polohrubá, máslo, žloutek, cukr moučkový, sůl, mák, tvaroh, marmeláda, cukr krupice, mouka polohrubá, máslo, máslo
Valašský frgál, ale z podkrušnohoří
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Voyz
19 názorů