Plněné papriky podle Jana Punčocháře: Kombinace skvělého masa, božské omáčky a poctivého knedlíku nadchne každého
Učitelka hudby se zbláznila do kuchtění. Vytváří domácí zmrzliny a se svou kanapkou vyhrála i v soutěži Food blog roku
Co jedli japonští samurajové? Bojovníci sloužící císaři a šlechtě měli skromný jídelníček, převažovala rýže a polévka miso
Ivace64 uvařila 25. 12. 2016 18:17 Vánoční rybí polévka s jikrami a mlíčím 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 25. 12. 2016 18:17 Vánoční rybí polévka s jikrami a mlíčím 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 25. 12. 2016 18:17 Vánoční rybí polévka s jikrami a mlíčím 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nepečený cheesecake: Vláčný tvarohový dezert s domácím karamelem a ovocným přelivem se rozplývá na jazyku a chutná fantasticky
Šťovíkovka – dokonalá polévka pro jarní dny: Je svěží, lehce nakyslá, ale díky bramborám tak akorát vydatná
Pět pokrmů, které tu byly už před mnoha staletími: Humus z rozmačkané cizrny jedli staří Egypťané, popcorn indiáni