Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Irule uvařila 20. 3. 2016 19:41 Velikonoční beránek s koňakem a s jablky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Irule uvařila 20. 3. 2016 19:41 Velikonoční beránek s koňakem a s jablky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Irule uvařila 20. 3. 2016 19:41 Velikonoční beránek s koňakem a s jablky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zelňáky z kysaného zelí se sýrem: Nastrouhaný uzený sýr dodá placičkám chuť a česnek vůni, tučná smetana vláčnost