Šéfkuchař pražské restaurace Bruxx radí, jak na ty nejlepší hranolky: Zásadní je krátké předvaření a dvojí smažení, říká
Největšími nepřáteli jahod jsou sucho, plíseň a slimáci. Správnou péčí a osvědčenými tipy lze hrozbám předejít
1974andrea uvařila 9. 9. 2014 11:56 Vepřová játra s jablkovou směsí na pivu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 9. 9. 2014 11:56 Vepřová játra s jablkovou směsí na pivu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Moon pies aneb Měsíční koláčky: Křehké americké sušenkové sendviče s náplní nadýchanou jak obláček připravíte i doma
8 foto Sušenky z ovesných vloček s borůvkami podle Josefa Maršálka jsou krásně vláčné a lákavá fialová poleva je snadná a rychlá