Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
varilamyskakasicku uvařila 3. 2. 2013 11:01 Vepřová játra v ohnivém těstíčkovém obalu, zapečená v troubě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 3. 2. 2013 11:00 Vepřová játra v ohnivém těstíčkovém obalu, zapečená v troubě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 3. 2. 2013 11:00 Vepřová játra v ohnivém těstíčkovém obalu, zapečená v troubě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 3. 2. 2013 11:00 Vepřová játra v ohnivém těstíčkovém obalu, zapečená v troubě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Velikonoce Rakousku: V kostele se světí šunka, na stole nechybí sladký anýzový bochánek. Takhle se dělá!
Polévka z pečených rajčat je snadná na přípravu. Stačí správně upečená zralá rajčata a bylinky, chutná teplá i studená
21 foto Co dělat, když marmeláda ve sklenici neztuhne: Pomůže čas nebo druhé svaření, radí odbornice Hana Šindlerová