Jak se pečou Buchty po ránu? Pohled do zákulisí oblíbeného pořadu aneb „Chci ochutnat všechno, co dělá Josef Maršálek!“
Zkusili jsme vyrobit jedlé barevné třpytky z rýžového papíru: Překvapilo nás, jak jednoduché to může být
Dánská královna Dagmar: Dcera Přemysla Otakara I. k snídani pila tekuté kaše a na talíři měla pečené ryby ochucené bylinkami
varilamyskakasicku uvařila 3. 2. 2013 11:01 Vepřová játra v ohnivém těstíčkovém obalu, zapečená v troubě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 3. 2. 2013 11:00 Vepřová játra v ohnivém těstíčkovém obalu, zapečená v troubě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 3. 2. 2013 11:00 Vepřová játra v ohnivém těstíčkovém obalu, zapečená v troubě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 3. 2. 2013 11:00 Vepřová játra v ohnivém těstíčkovém obalu, zapečená v troubě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Krvavá bába neboli Švajnfest: Krkonošský bramborák ze zabijačky má jednu netradiční přísadu, která jej i zajímavě obarví
Video Velikonoce u babičky: Krakonošův mazanec – tradiční velikonoční pečivo podle prastarého receptu se určitě povede