Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Jaromira18 uvařila 14. 6. 2020 13:50 Vepřová kýta se sušenými švestkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jaromira18 uvařila 14. 6. 2020 13:50 Vepřová kýta se sušenými švestkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jaromira18 uvařila 14. 6. 2020 13:50 Vepřová kýta se sušenými švestkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jaromira18 uvařila 14. 6. 2020 13:50 Vepřová kýta se sušenými švestkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jaromira18 uvařila 14. 6. 2020 13:50 Vepřová kýta se sušenými švestkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Perfektní buřtguláš nejen na chalupu: Buřty je dobré předem krátce orestovat a fígl je i ve správném množství cibule
Richard I. Lví srdce: Anglický král si pochutnával na plněných křepelkách a osobního kuchaře povýšil na rytíře